Nog 100 dagen …

… voordat het 1e JACADA Meidentoernooi bij FC Delta Sports ’95 in Houten begint op 1 juni 2019. Dankzij de nieuwe sponsor JACADA Print & Label Solutions, die zich voor een aantal jaar aan ons toernooi heeft verbonden, kunnen we wederom een leuk en goed toernooi organiseren.

Het toernooi is al redelijk volgeboekt, in slechts een paar poules missen we nog een of enkele teams. Wil je nog inschrijven? Informeer dan eventueel of er plaats is in de gewenste poule.
Ook kan je de reeds ingeschreven deelnemers vinden vinden onder de tab “deelnemers”. Je vind daar ook of er nog ruimte in de poule is.

De poule indeling van de MO13 (ochtend, heel veld) en MO11 poules is nog onder voorbehoud van overige inschrijvingen. We willen ook voor deze poules een evenwichtige poule-indeling maken, dat vergt enig puzzelwerk.

Helaas hebben we de MO19-2 poule moeten annuleren vanwege het opheffen van dit team in de winterstop. Om het gat in het middagprogramma, wat daardoor is gevallen, op te vullen hebben we een MO13 poule doorgeschoven naar de middag (=poule Delta Sports JO13-4M).

Er zijn weer teams uit alle delen van het land, we hebben ook zelfs 2 teams uit Engeland, Portsmouth, op ons toernooi. Het belooft dus weer een leuk toernooi te worden.