Het is alweer voorbij… Tot volgend jaar!

De organisatie van het Made for Moments Meidentoernooi bedankt jullie, voor jullie deelname aan het toernooi van zaterdag 11 juni.

Door de 100% opkomst, het mooie weer en hulp van vele vrijwilligers was het wat ons betreft een geslaagde dag (speciale dank voor wat betreft de 100% opkomst aan ARC die de na-competitiewedstrijd van ARC VR1 verzet hebben zodat het MO19 team alsnog voldoende meiden had om aan het toernooi mee te kunnen doen).

We hopen dat jullie het naar jullie zin hebben gehad; heb je tips of verbeterpunten m.b.t. het toernooi dan horen we dat graag (mvtoernooien@deltasports.nl).

De foto’s die Wendy Determan op het toernooi heeft gemaakt staan >>hier.

Nogmaals dank voor jullie deelname en wellicht tot een volgende keer.

Gevonden: na het toernooi hebben we een aantal jassen gevonden. Wellicht behoort 1 van die jassen toe aan iemand rond jullie team, zie bijgevoegde foto’s van de 3 jassen.

Verloren: een meisje van ongeveer 12 jaar is een zilveren ketting verloren met daaraan een bedeltje van het sterrenbeeld Tweeling (waarschijnlijk verloren bij dugouts veld 1. Mocht iemand deze ketting gevonden hebben dan horen we dit ook graag. Alvast dank.

Met vriendelijke groet,

Chantal Geers
Marc van Bommel
Jos Konijn
John van Wijk

Made for Moments Meidentoernooi – FC Delta Sports ’95